El Futsal Mataró es retroba amb la victòria

PREMIÀ ESPORTIU - FUTSAL MATARÓ COMAINA 1-3

Els locals, que porten tota la temporada en posicions de descens, volien donar una alegria a la seva afició i guanyar quelcom més que tres punts.

Al inici del matx la defensa tancada dels premianencs va afavorir el domini de la possessió pel Futsal, que amb una bona circulació de la pilota atacava la porteria rival amb equilibri i profunditat. Fruit d’aquest domini a manca de quatre minuts per la mitja part, Yeyo en el segon pal aconseguia el 0-1 per els vermells després d’una bona jugada col·lectiva.

A la represa el partit va seguir amb el mateix guió, el Premià esperava les seves oportunitats al contraatac mentre que Futsal seguia tenint més possessió de pilota. Al minut vuit Abdyck aconseguia el 0-2 amb un fort xut des de fora de l’àrea. Amb aquest gol i després d’un temps mort, els locals van pujar les seves línies defensives i es van mostrar més agressius pressionant a tota la pista. Gràcies aquesta pressió va arribar el 1-2 amb encara molts minuts per endavant. Tot i que al Futsal li costava sortir de pressió amb la pilota controlada,  a base de casta i entrega a falta d’un minut i mig amb una gran jugada entre Jordi Torné i Abdyck  la finalitzava el primer, fent el 1 a 3 final que sentenciava el partit. Amb aquest triomf els homes de David Rivera trenquen la mala ratxa de resultats que portaven en els últims partits.

Aquest dijous l’equip mataroní jugarà el partit suspès  per la incompareixença arbitral corresponent a la novena jornada de lliga davant el Can Massuet-El Far, un rival proper a la classificació.

PREMIÀ – FUTSAL MATARÓ 1-3

FUTSAL: Pol, Torner (1), Abdyck (1) Yeyo (1), Gil cinc inicial;  Xavi, Villa, Simón, Sabas, Dario i Marc.