Imprimir aquesta pàgina

Gran remuntada de l'equip femení de la UE Mataró

Espectacular reacció de les unionistes, que recuperen setze punts de desavantatge a la represa i acaben guanyant d'onze al Akra Costablanca

La Unió Esportiva Mataró va obtenir la seva primera victòria de la temporada lluny del Palau a la pista d’un dels equips de la part alta de la taula, el Akra Costablanca d’Alacant. A l’inici del partit, les unionistes no van saber aturar a la millor jugadora local, Ferrer, que va anotar setze punts en el primer quart. Al segon quart van començar a reaccionar, reduïnt el seu desavantatge a només quatre punts, però uns minuts de descontrol abans del descans van tornar a ampliar-lo fins als catorze punts.

Al minut 22 de partit les de Josep Alemany perdien de setze punts, però en cap moment van perdre l’esperança i gràcies a una millora espectacular en defensa –tan sols tretze punts encaixats en els darrers vint minuts– la remuntada va ser una realitat. Van arribar al darrer quart a un punt del Costablanca, i un parcial de 4-16 va certificar la important victòria de la UE Mataró. Destacar la bona direcció de joc de la júnior Murcia i el bon paper de Vilarrubla, Carbó i De Miguel.

AKRA COSTABLANCA 51 - 62 UE MATARÓ
UE MATARÓ: Sala, De Miguel (7), Vilarrubia (14), Gárate (4) i Nicolás (6) equip inicial; Murcia (2), Argemí (7), Siñol (4), Maymí i Carbó (18). 3 triples; Nicolás (2) i De Miguel. 15 de 17 en tirs lliures (88%). 22 de 54 en tirs de camp (41%). 38 rebots. 18 faltes personals.
MARCADOR: 22-11, 38-24; 47-46 i 51-62.