La UE Mataró s'endú la victòria de Mallorca en el darrer quart (63-70)

L'equip de Margall continua a la part alta de la taula després d'aquesta victòria

La UE Mataró va poder endur-se una gran victòria de la pista del S’Arenal després d’un partit on les forces van estar molt equilibrades i que va estar molt igualat. No va ser fins al darrer període que els unionistes van poder marcar diferències i marxar en el marcador definitivament per acabar guanyant el partit.

Des dels primers compassos del matx es van veure dos equips que estaven disposats a lluitar fins al final per la victòria. En la primera meitat cap dels dos conjunts va poder escapar-se en el marcador i la igualtat es va fer patent, arribant al descans amb un ajustat 31-30 que deixava el partit molt obert de cara a la segona meitat.

Durant el tercer quart el guió del partit va ser idèntic al dels primers vint minuts, i es va arribar al darrer període amb un 43-44 favorable al Mataró. El S’Arenal va acabar cedint davant l’empenta visitant en el darrer quart, en el que els homes de Margall van aconseguir un parcial de 20-26 que els donava la victòria. La Unió Esportiva va fer un gran treball d’equip, sobretot els jugadors del cinc inicial –Costa, Ventura, Juan, Hernández i Fernández–, per imposar-se a l’equip balear.

Telenord S’ARENAL: Comas (6), Tripp (2), Ramon (2), Jiménez (8), Cruz, Hernández (23), García (2), Ortega (6), Esmoris (4) i Carter (10). 3 triples, Hernández (2) i Jiménez. 6 de 7 tirs lliures (86%). 27 de 69 tirs de camp (39%). 36 rebots. 23 faltes personals, Comas eliminat.
UE MATARÓ: Paco Hernández (11), Xavier Costa (15), Roger Juan (12), Alexis Viñals (7), Jordi Ventura (13), Marc Fabregat i Lucho Fernández (12). 5 triples, Ventura (2), Hernández, Costa i Viñals. 15 de 21 tirs lliures (71%). 25 de 52 tirs de camp (48%). 36 rebots. 12 faltes personals.
ÀRBITRES: Giménez i Plaza. MARCADOR: 13-11, 31-30; 43-44 i 63-70.