Imprimir aquesta pàgina

La UE C. Ponce no veu la llum

Les mataronines continuen sense trobar la victòria

Bàsquet UEM Ponce - Almeda

La UE Construtoni Ponce va iniciar el partit a remolc de l’Almeda. Coll i Casals mantenien les grogues en la lluita en el marcador, però un parcial d’1 a 5 en l’últim minut va situar les mataronines 6 punts per sota (12-18, min. 10).

A l’inici del segon quart, les visitants van arribar a superar la barrera dels 10 punts (12-23, min. 12). Al llarg del quart, les unionistes van créixer en atac i van anar reduint les distàncies, fins a situar-se a només un punt després d’un triple d’Ortiz (32-33, min. 19). Però l’Almeda va contraatacar i la mitja part arribava amb certa diferència (32-37, min. 20).

A la represa, dos triples gairebé consecutius d’Ortiz apropaven el resultat i feien capgirar el marcador (42-41, min. 25). A partir d’aquí, l’estira-i-arronsa es va mantenir fins a pràcticament al final del partit (61-61, min. 37). Les grogues van tenir opcions fins a l'últim minut (66-68, min. 39), però el triple de Casals no va voler entrar. Tot seguit, dos tirs lliures van sentenciar el partit, amb victòria visitant.

UE Mataró C. Ponce 66 – 70 Almeda

UE Mataró: Ortiz (16), Cuní (1), Casals (6), Coll (13), Magriña (11) –cinc inicial– Molina (5), Cejudo (3), Martínez (8), Moya (3).

Parcials: 12-18, 20-19, 19-16, 15-17.