El Mataró Parc Boet s'entrebanca a casa

El tercer quart del Cornellà és demolidor i arriba la segona derrota seguida

Bàsquet Mataró Parc Boet - Cornellà

El Mataró Parc Boet va perdre la imbatibilitat a casa en perdre contra un Cornellà que, des de posicions més baixes a la classificació, va sorprendre l'equip taronja. Les dues claus del partit cal trobar-les en el tercer quart nefast dels locals, que va donar als del Baix Llobregat un coixí de punts suficient per amarrar la victòria i, també, en el domini visitant del pal baix amb una estadística final feridora: el Boet va agafar 21 rebots menys que el seu rival. Cada rebot, lògicament, dona nova opció. Masses segons tirs. Massa diferència. Mal partit pels d'Alberto Peña.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Cornellà

El tercer quart va ser la gran taca negra del Boet, que havia aconseguit la igualada en un bon segon parcial. El Cornellà, però, va pujar el nivell d'agressivitat i va propiciar deu minuts de moltes imprecisions dels taronges que tot i treure forces de flaquesa i orgull propi al final ja no es van poder apropar al rival.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Cornellà

Segona apagada al Millan
L'anècdota del partit va arribar quan als primers minuts es va repetir llastimosament una situació que ja s'havia produït recentment: la fallada de la il·luminació amb la lògica aturada del partit i refredament dels jugadors mentre no s'encenia, de nou, tot el sistema. L'entrenador Alberto Peña assegura que "ja és el segon cop que passa i esperem que s'hi posi alguna solució per part de l'Ajuntament de Mataró".

MATARÓ PARC BOET 66 - CORNELLÀ 77

Parcials: 15-23, 22-12, 10-30, 19-12.

MATARÓ PARC BOET: Puig (14), Merino (9), De Pree (15), Aza (8), Francisco, Duran, Martínez (3), Tato (2), Tuxford, Solà (5), Forcada, Moore II (10)