Recta final a la primera fase de Copa Catalunya

Partits de primer nivell per als dos clubs de la ciutat en la tornada de la competició

Bàsquet Platges Mataró - Molins

Després de l'aturada per l'All Star de Copa Catalunya, torna la competició de lliga, quan només queden 3 jornades per disputar-se de la primera fase de la competició.

El Gress Platges de Mataró rebrà al Josep Mora el aquest dissabte 3 de febrer a les 18:05 al Viladecans, segon classificat, en un partit vital per continuar amb les aspiracions de poder accedir a una de les quatre primeres places del grup i que donen accés al grup d'ascens a la segona fase, i on les mataronines pràcticament ja no tenen marge d'error.

A la primera volta, en la seva visita a Viladecans, les grogues van perdre per un ajustat 55 a 48. Així doncs, a part de la victòria, el basquet average també estaria en joc.

El Mataró Parc Dori Dori Boet, per la seva banda, que ho té força millor per ser al grup d'ascens, també té un partit dificilíssim amb la seva visita a la pista del líder, l'Hospitalet, auqest dissabte 3 a les 16h. Una victòria suposaria poder empatar a la classificació amb el seu rival i seguir aspirant a poder acabar aquesta primera fase en la primera posició del grup.

Bàsquet fem Boet - Hospitalet

A l'enfrontament de la primera volta a l'Eusebi Millán, les taronges van superar al conjunt de l'Hospitalet per 52 a 39, així doncs, aconseguir la victòria asseguraria l'average davant el seu rival en cas d'empat a la classificació, al final d'aquesta primera fase.