Imprimir aquesta pàgina

Sara Dorda sotscampiona d’Espanya juvenil dels 400 metres llisos

Gran actuació de l'atleta del GA Lluïsos

140519At_SaraDordaEl passat cap de setmana l’atleta del GA Lluïsos es va proclamar sotscampiona d’Espanya juvenil del 400 metres llisos a l’estatal celebrat a Valladolid. La mataronina es va penjar la medalla de plata després de quedar segona a la final amb un temps de 56’44, només per darrere de la gran favorita de la prova, l’andalusa Herminia Parra que va fer un temps de 56’11.

Bat sis rècords de cop

Gran final i gran marca de Sara Dorda que amb aquest temps de 56’44 va batre quatre rècords del seu club, juvenil, júnior, promesa i sènior que ella mateixa tenia des de la final estatal de l’any passat. A més també va batre els rècords juvenil i júnior del Maresme.
I tot això amb unes molèsties al peu que arrossegava i que van estar a punt de fer que no participés a la prova. Dorda abans s’havia imposat a la seva semifinal amb un registre de 58’58. Després d’aquesta medalla de plata, la mataronina ja  acumula 4 medalles en els darrers quatre campionats estatals que ha disputat, 1 or i 3 plates.

Biel Mayans cau a semifinals

Un altre atleta del GA Lluïsos va participar al Campionat d’Espanya juvenil de Valladolid, es tracta de Biel Mayans que també va participar en els 400 metres llisos.
El mataroní va ser 5è a una de les semifinals amb un temps de 51’34, temps  que no li va valer per passar a la final a l’estatal. La marca de tall per classificar-se per a la final fou 50”63.

Cèlia Gaspar del CA Laietània finalista

Per part del CA Laietània també van participar dos atletes a l’estatal juvenil disputat de Valladolid, Cèlia Gaspar i Marc Merelo. Cèlia Gaspar va ser 7a en perxa i que va ocupar lloc de finalista amb un salt de 3.25. Mentre que Marc Merelo va acabar 11è en llargada amb un salt de 6.28.