Imprimir aquesta pàgina

Domini magrebí a la cursa Ronda43

Brahim Ezzaydouni i Hasna Bahom repeteixen triomf

Com cada Onze de Setembre la botiga d’esports de Mataró Intersport Ronda43 va organitzar la18a edició de la seva Cursa Popular. Com en edicions anteriors els atletes d’origen magrebí van ser els dominadors de la prova. Pel que fa a la participació hem dir que va ser tot un èxit, ja que més de 750 corredors van prendre la sortida, arribant 744 d’ells a la meta. Recalcar que els guanyadors d’aquesta edició van ser els mateixos que havien guanyat l’any passat, Brahim Ezzaydouni en categoria masculina i Hasna Bahom en categoria femenina.

Com hem dit el guanyador en categoria masculina va ser l’atleta d’origen magrebí Brahim Ezzaydouni del FC Barcelona amb un temps de 00:34:12, un segon més tard va entrar el segon classificat Ibrahim Azzouz també del FC Barcelona (00:34:13), mentre que en tercera posició va entrar l’atleta del CA Laietània Mohamed Hmidi (00:34:47).

 

En categoria femenina la vencedora va ser Hasna Bahom del AA Catalunya amb un temps de 00:39:16, en segona posició la mataronina Natàlia Rodríguez del GA Lluïsos (00:41:41), mentre que la tercera plaça va ser per Encarna Viñas del ATL Corbera (00:42:27).