Imprimir aquesta pàgina

La base atlètica obté diversos èxits durant el cap de setmana

Es van produir als Campionats d'Espanya juvenils i al Campionat de Catalunya promeses

El cap de setmana va tornar a ser productiu per als atletes mataronins que van obtenir diversos podis en els campionats que es van celebrar entre dissabte i diumenge.

Andrea León subcampiona d'Espanya juvenil en martellEl passat cap de setmana es va disputar a Aranjuez el Campionat d'Espanya en categoria juvenil i allà Andrea León, la llançadora del CA Laietània, que la setmana anterior s'havia proclamat campiona de Catalunya, es va fer amb el subcampionat d'Espanya a la prova de llançament de martell amb una marca de 55 metres justos, superada només per Leticia Ugidos (Lleó) que amb 56'43 m va batre el rècord dels campionats.

 

Andrea León subcampiona d'Espanya juvenil en martell

Una altra atleta del Laietània hi va ser present i va estar ben a punt de pujar al podi. Va ser Marta Teruel que va saltar 3'41 m en salt amb perxa quedant en quarta posició però amb la mateixa marca que la segona i la tercera, que la van superar per haver fer un nombre inferior d'intents.Marc Alique (AA Catalunya) va quedar 8è en llançament de javelina amb una marca de 52'04 m.

Marta Teruel en imatge d'arxiu

 

Adrià Puig i Edgar Rodríguez campions de Cataluna promesesTambé el passat cap de setmana es va disputar al Prat de Llobregat el Campionat de Catalunya en categoria promesa i dos atletes mataronins es van fer amb el títol de campions. Un d'ells va ser el laietanenc Adrià Puig que en va tenir prou amb un salt de 4'05 m (molt inferior als 4'81 m que faria al míting Ciutat de Mataró el diumenge a la tarda) per fer-se amb el primer lloc en salt amb perxa.

Adrià Puig va quedar campió català promesa en perxa

 

L'altre fou l'ex-laietanenc Edgar Rodríguez Carbonero, ara a l'AA Catalunya, que va quedar primer en llançament de javelina amb una marca de 64 metros justos.Encara va haver-hi una altra medalla per al Laietània, i va ser per Anna Maria Martín que va quedar segona en 400 m amb un temps de 59"53.També van participar Gerard Casadevall (CAL) que fou 4t en 200 m llisos amb 23"33 i Eric Reüll Domènech (Lluïsos) que va quedar 10è en 800 m amb 2'06"28.

Edgar Rodríguez en la seva època laietanenca