Cuines Fernàndez: Els mobles de garantia amb quasi mig segle d’història

Amb botiga a La Riera, és sinònim de servei de qualitat

Ciutat 2014/2015, Cuines Fernandez 1
El 2016, Cuines Fernàndez complirà mig segle d’història. Es podria dir que amb aquest sol fet, de 50 anys al costat dels mataronins, queda més que explicitat aquest nom com a garantia de qualitat en tot el referent a les cuines de les nostres llars.

Cuines Fernàndez són artesans del moble de cuina i bany, que dissenyen, fabriquen, instal·len i donen tots els serveis post-venda de manera que són un exemple de professionalitat en el que confiar plenament.

A la part alta de La Riera hi ha la seva exposició de 400 metres quadrats i compten amb fàbrica situada al municipi d’Arenys de Mar, on també tenen exposició. Ens trobem davant d’una empresa amb ADN 100 per cent maresmenc, ben arrelada al territori.

Ciutat 2014/2015, Cuines Fernandez 3

Òbviament en tot aquest temps l’empresa s’ha modernitzat. Si en els seus inicis era una fusteria tradicional, el seu fundador Joaquín Fernández, va saber preveure que era necessari fer un pas endavant per millorar el producte, per orientar-lo a satisfer les necessitats del client, cada vegada més exigent. És per això que va apostar per professionalitzar i modernitzar la seva signatura, però el propi Fernández va considerar fonamental conservar l’esperit artesanal que caracteritzava l’empresa, i que encara avui és un dels trets distintius de la firma.

Serveis integrals
A Cuines Fernández ofereixen serveis integrals de la llar començant amb els projectes sobre plànol i fent el seguiment de tot el procés. La seva acreditada experiència els permet oferir un producte personalitzat i ajustat als requeriments de cada usuari, tant en la qualitat de la matèria prima  com amb  les últimes tendències estètiques del sector.

Ciutat 2014/2015, Cuines FernandezAssessorament complet

Els seus tècnics tenen els coneixements i la professionalitat necessària per assessorar el client al llarg de tot el procés de creació, i donar resposta a cada exigència, trobant les solucions més adequades. L’objectiu final és que cada client tingui una cuina exclusiva i individualitzda. Milers de cuines de la comarca porten el segell inconfusible d’una empresa històrica, arrelada a la ciutat i que es projecta cap al futur.

CUINES FERNÀNDEZ
La Riera, 155 - Mataró
Telf: 93 799 14 03
www.cuinesfernandez.com