Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1805

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Cinc anys de Xammar Fisio-Esport-Pilates

  • Redacció
  • Dijous, 25 Gener 2018 10:57

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017/2018, can xammar-fisio-pilates

En el Tot Mataró i Maresme del 26  de gener a l'1de febrer de 2018, trobaràs l'especial Tot Empenta: Cinc anys de Xammar Fisio-Esport-Pilates.

Xammar Fisio-Esport-Pilates és un centre de referència en el benestar i la salut de Mataró i la comarca que ja fa cinc anys que ofereix els seus serveis. Per celebrar-ho, va organitzar un gran vermut en el seu centre, situat a la Baixada de les Espenyes, el passat diumenge dia 14. Amb un espectacle de màgia inclòs i un gran photocall, els clients i professionals de Xammar Fisio-Esport-Pilates van celebrar el seu cinquè aniversari amb una assistència d'unes 350 persones. A l'acte hi van assistir diversos esportistes i personalitats de Mataró com, per exemple, l'alcalde David Bote.

Ciutat 2017/2018, can xammar-fisio-pilates

Els millors serveis
El centre compta amb un equip prestigiós de professionals de la fisioteràpia, osteopatia i professors de Pilates i de preparació física. Enfocats en el tracte personalitzat i la cerca de la més elevada qualitat, Xammar intenta oferir “una visió integral amb el Pilates i els entrenadors personals”, explica Julián Casanovas, de Xammar Físio-Esport-Pilates.

        Especial Tot Empenta - Edicio 1805 (Del 26 de gener a l'1de febrer de 2018)