Imprimir aquesta pàgina

Especial Tot Obradors (edició 1765)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Obradors que hem preparat per a aquesta setmana!

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017, especial obradors

En el Tot Mataró i Maresme del 31 de març al 6  d'abril de 2017, trobaràs l'especial Tot Obradors: l'hora dels artesans del menjar.

Valorar la qualitat a l'hora de gastar una mica més és el patró dins el qual les botigues i establiments que podem identificar amb el concepte d'obrador viuen un bon moment. La gent potser compra el pa allà on és barat, sí, però el dia que ha d'impactar amb un bon pa amb tomàquet busca aquella fleca on sap que l'elaboren a mà i el couen en forn de llenya, per posar un exemple.
De la mateixa manera que hi ha una certa moda gurmet o una recerca del producte de proximitat o quilòmetre zero, aquells establiments en els quals es fa el producte 'in situ' el que podríem anomenar com artesans del menjar, suposen un àmbit de la nostra oferta pel que realment estem disposats a invertir.
En clau de consum, la gran recomanació a fer és identificar quin tipus d'obradors són de qualitat i valorar-los. Per això la tendència és subratllar aquest sistema de producció i identificar aquells productors que fugen de maquinàries i processos industrials.

Especials 2017, especial obradors

L'hora dels bons artesans
La tendència de consum que surt de la crisi econòmica, expliquen les enquestes, és la d'una societat curosa amb les despeses i que valora molt la qualitat del que compra i vol gastar només si es justifica.

Especial Tot Obradors - Edició 1765 [Del 31 de març al 6 d'abril de 2017]