Un recull d'imatges del cap de setmana

Un recull d'imatges d'Anna Aluart

Fira i festa

Aquesta setmana la Fira d'Atraccions de Mataró a obert les portes al públic. Com cada any les principals atraccions continuent ocupant el tradicional lloc de sempre; la Granota, el Latigo, els Anaguets, la Casa de la Por... que segueixen sent les preferides. Durant tot el cap de setmana es va poder veure una munió de gent passejant pel parc central i disfrutant de les atraccions, la fireta de primavera i per descontat de les parades de menjar.

Ballada amb sardanes

El dissabte es va cel·lebrar un ball de sardanes amb la Cobla Ciutat de Mataró, per donar l'entrada el diumenge del XXVII Concurs de colles sardanistes, amb la Colla Sardanistes Repuntejant.

Sortida cap al Rocio

El divendres a les dues del migdia, es van trobar un seguit de persones de la Hermandad Nuestra Señora del Rocío Divina Pastora de Mataró, per la Sortida cap al Rocío. El Rocío de Catalunya és un acte que es celebra des de fa 41 anys, a imatge de l'original, el de l'aldea de Almonte, a Huelva. Com sempre, es va fer la sortida des de la Torre de Can Palauet. La sortida amb tothom vestit amb els clàssics vestits flamencs i rocieros, és d'un efecte visual molt maco.

Multiconcert Solidari

Durant el passat dissabte, a la plaça de darrera l'Ajuntament, es van cel·lebrar un seguit de concerts per a recaptar diners i col·laborar amb la Marató de la pobresa que organitzava TV3 aquest diumenge. Sota el lema "que ningú es quedi fora de joc" van passar diferents artistes per l'escenari, però malauradament davant d'un públic escàs.