Imprimir aquesta pàgina

La Bella Adormida, un clàssic per Fires

Durant aquest mes de juny, a la Sala Cabañes

Cultura 2013, Bella Adormida

Tretze anys després, la Sala Cabanyes recupera “La Bella Adormida” per aquestes Fires. Sota la direcció de Marc Abril, la Sala programa el clàssic de Charles Perrault que el 2001 va gaudir d’una gran rebuda per part del públic.
En la present edició, que s’estrena el pròxim diumenge 25 de maig, molts actors repeteixen en el seu paper i s’han introduït diverses millores en l’apartat tècnic.

El text es basa en la rondalla clàssica. El rei (Enric Punsola) i la reina (Sílvia de Santos) volen celebrar en una festa pel naixement de la seva filla, Rosaflor (Helena de Ramon), però no hi conviden la malvada Fada Malèfica (Diana Gámez).

La malvada bruixa decideix venjar-se i llança una maledicció sobre la princesa: quan compleixi 16 anys es punxarà el dit amb el fus d’una filosa i morirà. Tres fades bones (Mercè Bellido, Montse Cusachs i Marta de Santos) aconsegueixen que la noia només quedi adormida i, al llarg de l’obra, passen mil peripècies per poder trencar aquest conjur. El jove príncep Eduard (Sergi Grané), hereu del rei Robert (José Sánchez), serà la clau per salvar la princesa i lluitar contra el Corb (Pol Martínez) i els esbirros de la fada Malèfica.

 

ACTES

Dates:
1, 7, 8, 9, 14, 15, 21 i 22 de juny.

Hora:
18:30h

Lloc:
Sala Cabanyes (La Riera, 110. Mataró)

Preu: 12 euros