Carlos Latre, l’home que imita 50 personatges i algun mataroní

El Monumental acull el popular imitador en un xou de Caixa Laietana

El Monumental té números per riure de valent avui a partir de dos quarts de nou. Caixa Laietana programa el considerat millor imitador del país amb l’espectacle “Carlos Latre en viu”. “Serà un plaer per a mi visitar Mataró per primer cop” va dir Latre en la presentació fa unes setmanes de l’espectacle d’avui. Latre és conegut per les seves afinades imitacions en programes televisius com Crónicas Marcianas o més recentment les produccions catalanes Polònia i Crackòvia.

La diferència d’aquest “Carlos Latre en viu” és que és un espectacle únic que l’artista i el seu equip canvia per amotllar-lo a la ciutat que el rep. “Aquest cop l’actualitat de Mataró estarà present en l’espectacle” va explicar l’imitador, que va afegir que “m’agrada que la gent noti que m’he empapat de la seva ciutat i la gent acostuma a sortir contenta perquè ho agraeix”.

La història del xou és la d’un home que es va empassar una televisió de petit i al llarg d’hora i mitja de xou Carlos Latre pot arribar a imitar uns 50 personatges.