Imprimir aquesta pàgina

El públic s’omple i gaudeix del seu concert de més luxe: Josh Rouse

L’americà actua en el marc del Curtcircuit en una nit per emmarcar

George Rouse

La música rock es pot interpretar en format acústic i amb veu i una sola guitarra. La força de les cançons es determina a partir de la força de la composició i no del decibel. Dues lliçons que Josh Rouse va oferir el passat diumenge a El Públic de Mataró.

Rouse, guitarra en mà, va delectar els seus nombrosos fans amb un espectacular concert que va fer les delícies de la 80 dels assistents que omplien la sala fins a la bandera. Josh Rouse havia penjat el cartell d’entrades venudes a les dues sales també de petita dimensió on havia actuat el divendres i el dissabte, el Depo de L’Hospitalet i l’Heliogàbal de Barcelona.

Barbacoa, els teloners

El duo barceloní Barbacoa van ser els teloners, apuntant molt bones maneres. Amb una proposta edulcorada i acústica basada en veus a baix volum, una guitarra acústica i un violoncel, el projecte emergent va complir l’objectiu: aparèixer al costat d’un gran de la música i demostrar que els que vénen des de sota empenyen fort amb talent i esforç.
Una nit per a recordar en una iniciativa que permet que els grans de la música aterrin en sales d’arreu del país. Un autèntic luxe.