Imprimir aquesta pàgina

Maria Coma, més madura

Actúa demà dissabte, dins del "Músiques Tranquil·les"

Cultura 2013, maria coma

El Cicle de Músiques Tranquil·les fa la seva segona parada aquest dissabte al Clap amb el concert de Maria Coma. De Coma ja no es pot dir que sigui cap sorpresa o incògnita, és una veu creixent dins l’escena catalana que en el seu darrer disc ha posat tots dos peus en el terreny de la maduresa musical.

Per preparar aquest disc, que duu per nom ‘Celesta’, Coma se’n va anar a viure unes setmanes en un piset de Berlin. Ella, un piano i el món interior d’una habitació. I cada cançó pensada per a una persona diferent.
Aquest és el repertori que Coma cantarà al Clap. Català, castellà, anglès i fins i tot l’alemany es fan servir per dirigir-se a algú diferent a cada tema i per renovar el propi llenguatge musical de la intèrpret amb una actitud que va canviant segons el moment i el destinatari de la cançó.

La cantant sap conjugar una actitud relaxada i una veu dolça amb propostes musicals més heterodoxes que fan del seu univers sonor un món ocult que s’obre dins de cada sala quan ella n’és la protagonista.