La nit en que el Boss català va omplir de geni el Privat

Manuel Fuentes es transforma en Springsteen per celebrar el 7è aniversari de la sala

I és que ja són set anys els que porta la sala Privat a Mataró omplint les nits del cap setmana amb bona música. Set anys portant als millors grups del panorama actual i apostant pels grups que versionen als més grans. Manel Fuentes & Spring’s Team són un d’ells i el pas-sat dissabte 17 van tornar a Mataró per segona vegada. Encantat de tornar a la sala Privat, el periodista català va desplegar un espectacle amb una trentena de versions del gran Bruce i d’unes dues hores, que va fer les delícies dels amants del rock més pur.

Un artista com Bruce Springsteen és inimitable, pero Manuel Fuentes es va seure al costat de l’artista de New Jersey amb versions de temes tan emblemàtics com Born to run, 41 shots, Dancing in the Dark, Glory Days o un tema ideal per aquestes dates com és Mary Christmas. Amb la sala mataronina totalment plena i esperonada pel propi Fuentes i per una vintena de seguidors del foro Springsteencorner.com, Privat es va convertir en una bojeria musical que ningú volia que acabés. La posada en escena de Fuentes va ser clau per l’èxit del concert, a part de simular musical i gestualment al Boss, l’energia que desprenia cançó rera canço, va contagiar a tots els assistents.

Bona banda
La Springs Team no es va quedar fora de l’espectacle i van posar el seu granet de sorra per oferir un dels millors concerts de la ja quasi acabada temporada musical del Privat, que es tancarà el proper dissabte amb l’actuació del cantautor galactic Pau Riba.

Es van enyorar emblemes com Streets of Philadelphia, Born in the USA o The River pero de totes maneres, el concert va seer de matrícula.