Pere Gonzàlez dirigirà per últim cop la Missa de Les Santes

El tenor Josep Ruiz cantarà una pregèria després de la comunió per primer cop

Fins i tot la intocable Missa que vertebra la Festa Major de Les Santes aporta novetats enguany. La peça de Mossèn Blanch serà dirigida per darrer cop pel veterà director mataroní Pere Gonzàlez. D’altra banda, el tenor Josep Ruiz, en la seva vint-i-sisena interpretació de la Missa protagonitzarà la novetat més sonada al oferir una pregària després de la comunió en forma de la cançó anglesa “Caminaré”.

Pere Gonzàlez es retira després de molts anys present en la terna de directors que s’alternen la direcció de la Missa de Glòria. En l’any de la seva despedida, Gonzàlez està preparant una Missa amb més component operístic que pugui fer nom a la seva trajectòria. El comiat de Gonzàlez deixa una vacant en el selecte grup de directors de la peça que des de l’Administració de Les Santes encara no s’ha comunicat qui ocuparà.

Per altra banda, la novetat més sonada de la Missa serà, enguany, la peça que en col·laboració entre director i tenor, Josep Ruiz oferirà després de la comunió. Serà una pregària que s’oferirà després d’una llarga trajectòria d’ambdós protagonistes. La peça anglesa “Caminaré” promet ser una de les estrelles de la Missa d’enguany.