Imprimir aquesta pàgina

Brams encapçala el cartell de la Botifarrada a la Hispanitat

Tarda, vespre i nit amb actes a la Plaça de l’Ajuntament organitzats per Arran

Cultura, brams

La Plaça de l’Ajuntament de Mataró acollirà durant aquesta tarda, vespre i nit de divendres 11 la 19a Botifarrada a la Hispanitat que organitza Arran. En aquesta ocasió destaca com a cap de cartell el grup Brams, un dels més històrics del rock català més vinculat amb l’independentisme. A punt de treure un nou disc, Brams serà a l’escenari de la plaça pels volts de la mitjanit juntament amb ‘Atupa’ i ‘Un cos robant’.

Els actes de la Botifarrada a la Hispanitat començaran a mitja tarda amb activitats infantils des de les 17h fins a les 21h. A partir d’aquella hora es començaran a servir a la barra les botifarres que donen nom a aquest acte i que l’any que ve assolirà les dues dècades d’antiguitat. Durant el sopar també hi haurà els parlaments just abans que comencin els concerts. Arran pretén acabar la festa al Casal Popular El Teler amb sessió de punxa discos.

El grup berguedà Brams va ser fa uns mesos a Mataró fent una estada a la Sala Clap aprofitant per rodar el nou directe de la banda, que inclou cançons noves i els seus clàssics ‘Sóc d’un país’, ‘President’ o ‘L’últim tirabol’ entre d’altres.