El 'Sortim en Família' proposa 11 espectacles nous

El nou cicle d'espectacles familiars començar aquest mateix diumenge, dia 8, i s'allargarà fins a finals del mes d'abril amb la celebració del Dia Mundial del Circ

  • Marta Gómez
  • Dimarts, 03 Gener 2017 09:58

Inventor d'il·lusions

Nou any i nova programació d'espectacles. Aquesta vegada qui presenta programació de temporada és el cicle 'Sortim en Família'. La programació de teatre i dansa, circ, titelles i concerts adreçada al públic familiar que s'inclou en aquest cicle, aglutina la professionalitat de la ciutat tant des de l'àmbit públic com privat en aquestes matèries. El denominador comú però, són els infants, i l'objectiu és el de transmetre valors i pensament que puguin ajudar-los a desenvolupar la seva personalitat i prendre consciència del seu entorn. 

En marxa aquest diumenge

La Direcció de Cultura ja ha fet pública aquesta programació que s'inicia aquest mateix diumenge, dia 8 de gener. El tret de sortida el posa l'espectacle de titelles "La Blancaneu Festival Grimm", de la companyia Teatre Buffo. L'espectacle vol fer un homenatge als Germans Grimm i al seu recopilatori de contes de tradició oral que han arribat fins a l'actualitat.

'L'Inventor d'Il·lusions' serà la segona proposta, aquesta al Teatre Monumental amb el reconegut mag Enric Magoo. A finals de gener serà el torn de 'Tripula' on Farrés Brothers i Cia portaran el públic de viatge dins un globus aerostàtic que no sortirà de Can Gassol. 

Febrer i març atapeïts

La programació continuarà al febrer amb l'espectacle de circ i teatre 'Acorde' al Casal l'Aliança, l'obra de titelles 'L'Ombra de Pinotxo' a càrrec de la companyia La Puntual, el teatre i clown 'Tot Plegat' al Teatre Monumental i l'espectacle 'Riallades'. Aquest últim es farà a la Plaça de Santa Anna i es portarà a terme per la companyia El Pot Petit, que pretén fer ballar als més petits de la ciutat.

El mes de març també destacarà per l'activitat infantil programada en aquest cicle. El dia 5 hi haurà l'obra 'Propers' amb les companyies JAM i Fadunito. El dia 12 serà el torn de l''Adrià, un gat sa' de la companyia Binixiflat. Espectacle que donarà lloc a l'última obra del març: 'Akäshia, el viatge de la llum' . Aquesta es farà al Teatre Monumental i anirà a càrrec de la companyia El Cau de l'Unicorn.

Espetec final el 22 d'abril

El cicle 'Sortim en Família' posarà punt final el 22 d'abril amb motiu del Dia Internacional del Circ. Ho farà amb l'espectacle 'Amigoo' de la companyia Mumusic Circus, a la Plaça de l'Ajuntament. L'espectacle de circ, dansa i teatre explica, en una mateixa hora, les vides d'un home i d'una dona dins un món irreal, ple de poesia i complicitat. Serà en aquest món especial on el deliri i la bogeria esclataran enmig de diferents balls i acrobàcies.

Tota la programació gira entorn de la col·laboració entre el Grup Xarxa Mataró, Circulant, Circ en Moviment, AACC Maresme Titelles, el Casal Nova Aliança Mataronina i la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró.