Un concert presenta el nou CD del Col·lectiu de Músics del Maresme

La presentació va donar pas al concert i la jam session

El Col·lectiu de músics del Maresme va presentar el passat dissabte 17 el seu nou CD en societat. L’escenari va ser a la Sala Clap, el mateix lloc on va fer-se el canvi de junta. Allà, davant d’una setantena de persones, el col·lectiu va fer la presentació del seu nou CD, un treball que reuneix la música de més d’una vintena de grups de Mataró i Maresme i que ha de servir per ajudar a donar-los a conèixer.

Després de la presentació del CD es va donar pas a un concert on hi van participar diversos grups dels 23 que han inclòs els seus temes en el CD presentat. Tres de Tres, Blai Massó & Joan Barranca, Tabarka, Mr. Hankey i Bestwishes van ser alguns dels encarregats d’animar la nit.

Una jam oberta a tothom
Un cop acabat el concert es va donar pas a una petita jam session on tothom que s’hi va animar va poder participar-hi. El mateix dissabte 17 el Col-lec-tiu de músics del Maresme va escollir a la nova junta que s’encarregarà de les activitats del col·lectiu a partir d’ara. El fins ara president Xavier Patau ha deixat de ser-ho i a partir d’ara serà Xavier Dolo el nou responsable.