Imprimir aquesta pàgina

Richard Gere serà per Sant Jordi a Barcelona

Inaugurant el el Festival Internacional de Cine

Cinema 2017, richard gereEl reconegut i veterà actor Richard Gere inaugurarà el Festival Internacional de Cine de Barcelona – Sant Jordi amb el film 'Norman' dirigit per Joseph Cedar. El nou certamen se celebrarà entre el 21 i el 28 d'abril als cines Verdi de la capital catalana. Gere serà nomenat a la vegada padrí dels Premis Sant Jordi 2017.

La secció oficial del festival estarà formada per pel·lícules que encaixen "en el triangle Cine, Història i Literatura". El certamen està coorganitzat per Espectarama (CinemesVerdi) i el Festival Educacine, que assumirà la direcció de programació i gestió.

El festival vol tenir com un dels seus eixos vertebradors la setmana de Sant Jordi i la festa dels llibres, amb els cinematogràfics Premis Sant Jordi. Pel certamen també serà molt important l'educació, fent partícips i còmplices a les escoles i docents, i el triangle Cine, Història i Literatura. El Festival Internacional de Cine de Barcelona – Sant Jordi també voldrà posar el focus en el cinema popular i de públic de caràcter generalista en totes les seccions.