Imprimir aquesta pàgina

Mirades Singulars, la complicitat de l’art i la Fundació Maresme

Persones amb discapacitat “versionen” obres d’artistes locals

Cultura 2013, expo fundació maresme

L’Ateneu de la Fundació Iluro és testimoni des de dijous passat d’una exposició que abraça alguns dels artistes més reconeguts de Mataró i usuaris de la Fundació El Maresme. ‘Mirades Singulars’ és el nom que rep aquesta nova iniciativa que, ja en la inauguració i durant els primers dies d’exposició, està recollint bones xifres d’afluència.

Es tracta d’una altra de les noves iniciatives de la Fundació per acostar a tota la societat mataronina la integració de les persones amb discapacitat. En aquesta ocasió l’exercici ha estat el d’exposar obres originals d’artistes locals i les versions que n’han fet usuaris de la Fundació. El resultat és espectacular.

Fundació Maresme

Els artistes que han volgut col·laborar amb aquestes ‘Mirades Singulars’ són Albert Alís, Pere-Màrtir Brasó, Josep Mª Codina, Manuel Cusachs, Marta Duran, Ana García, Ricard Jordà, Perecoll, Marc Prat, Alberto Romero, Tomàs Safont-Tria i Josep Serra. Les seves obres i les dels seus “versionadors” constitueixen una exposició de gran magnitud artística i social.

Fundació Maresme