66 famílies presenten sol·licituds pels pisos del Rierot

Els pisos van adreçats a persones amb rendes baixes i risc d’exclusió residencial

La presentació de sol·licituds pels pisos del carrer El Rierot va finalitzar el passat 23 de desembre i un total de 66 famílies els han demanat. La construcció d’aquests habitatges s’inclou dins del Pla Local Habitatge 2005-2015.

El sorteig, que serà públic, va adreçat a aquelles famílies que són perceptores de rendes baixes, amb dificultats econòmiques i amb un alt risc d’exclusió residencial. Prohabitatge Mataró, qui s’ha encarregat de la gestió del projecte, exposarà en breu la llista oficial d’admesos i exclosos a les oficines d’aquesta entitat, a les d’Atenció Ciutadana, als Centres Cívics i als webs del Grup Pumsa i de l’Ajuntament. A posteriori, totes les persones admeses seran convocades per assistir al sorteig dels habitatges davant notari.

L’edifici, situat al carrer El Rierot, consta de 12 habitatges, planta baixa i aparcament subterrani, construïts amb mesures bioclimàtiques i mediambientals. Les famílies que puguin accedir-hi pagaran un lloguer que oscil·la entre els 280 i els 395 euros. Es calcula que, en un futur, aquestes llars passin a formar part del patrimoni de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: