Ja es pot optar a 12 pisos de lloguer públic

Prohabitatge obre el termini per 12 llars familiars del Rierot

Ja es pot optar a una nova promoció d’habitatges de lloguer públic, situats al Rierot. Es tracta d’una promoció de 12 pisos amb protecció oficial en règim de lloguer destinats a famílies. El període per optar-hi va des del passat 23 de novembre al 23 de desembre. Aquesta promoció s’inclou dins el Pla Local de l’Habitatge 2005-2015 i representa un recurs d’allotjament i convivència per a famílies perceptores de rendes baixes, amb dificultats econòmiques i amb risc d’exclusió residencial. Els preus del lloguer oscil·len entre els 280 i 395 €, en funció de la superfície. Per optar a entrar en el sorteig per un d’aquests pisos cal ser major de 18 anys, formar una família d’entre 3 i 4 persones, acreditar un empadronament a Mataró d’un mínim de dos anys i constatar uns ingressos anuals no superiors als 43.000 euros. Si es compleixen els requisits es pot entrar en el procés a través de la web de PUMSA, que promou la promoció.

3 plantes de 4 habitatgesEls pisos del Rierot són quatre per cada planta i tenen una superfície útil d’entre 47 i 64 metres quadrats. Disposen de dos dormitoris, cuina, estar-menjador, i 1 o 2 banys. El projecte s’estructura en un nucli central format per un pati circular, que acull les comunicacions verticals i els accessos als habitatges, que ocuparan les plantes 1, 2 i 3. Aquest pati interior està cobert amb una claraboia de vidre que el protegeix de la pluja i li permet l’entrada de llum natural. La coberta de l’edifici acull els espais comunitaris com la bugaderia, àrea per estendre la roba i els recintes per a les instal·lacions. A l’edifici s’han incorporat mesures arquitectòniques bioclimàtiques i mediambientals en la seva construcció que contribueixen a avançar cap a una ciutat ecològicament sostenible.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: