Estafen fent-se passar per operaris del gas

Policia Local i Mossos d’Esquadra recomanen precaució als ciutadans davant la presència d’un grup d’estafadors a la ciutat

La Policia Local de Mataró ha alertat aquesta setmana de la presència a la ciutat de persones que porten a terme estafes manifestant ser operaris de companyies de gas –Repsol-Butà o Gas Natural.

Els falsos operaris realitzen i cobren inspeccions no autoritzades de les instal·lacions de gas domèstic, ocasions, que segons avisen els cossos de seguretat, poden ser aprofitades com a excusa per a la comissió de furts o robatoris.

Per altra banda, segons fonts consultades als Mossos d’Esquadra de Mataró, en aquesta zona no s’ha detectat la presència de cap grup d’estafadors d’aquestes característiques. Tot i haver-hi alguns casos, els Mossos no tenen coneixement d’un increment d’aquestes activitats.

Prevenció i informació
Tant la Policia Local com els Mossos d’Esquadra recomanen doncs als ciutadans que, davant de qualsevol dubte, no deixin entrar al seu domicili a persones no identificades com a operaris de la companyia subministradora i que sol·licitin informació al servei d’atenció al client de la mateixa, o als cossos de seguretat de la ciutat.