Imprimir aquesta pàgina

Torna el 'showroom' a l'aire lliure de Mataró

Una trentena d'establiments adherits a la Unió de Botiguers de Mataró exposaran els seus productes i serveis a la plaça Santa Anna i a la Rambla aquest dissabte

Ciutat 2017/2019, Showroom urbàAmb l'objectiu de donar visibilitat als establiments comercials de Mataró i potenciar la imatge de marca de ciutat, la Unió de Botiguers de Mataró torna a apostar per la celebració del MTR Showroom Urbà.


Aquest esdeveniment farà bullir la plaça Santa Anna i la Rambla de Mataró aquest dissabte, on una trentena de comerços presentaran els seus productes i serveis, amb exposicions singulars i creatives, amb l'objectiu de simular una passarel·la estàtica que provoqui un impacte visual al públic.

Participants de tots els sectors
Hi participaran establiments representants de l'automoció, l'alimentació, les belles arts, la festa i l'animació, la moda, la marroquineria, la joieria, la perruqueria, la roba de la llar, les sabateries i l'estètica.

Un dels punts forts de la jornada serà la desfilada que organitza el Gremi de Perruqueria de Mataró i Maresme. Enguany serà amb models d'inspiració fantàstica i hi participaran 11 salons agremiats. A més a més, tant al matí com a la tarda,  dos grups de models inspirats en l'estil de l'actriu Audrey Hepburn passejaran pels principals eixos de la ciutat per portar el glamur de Hollywood a Mataró.

Dissabte 27 d'abril, de les 10 h fins a les 20.30 h Plaça Santa Anna i Rambla

Aquesta activitat se suma a les accions que duu a terme la Unió de Botiguers amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat i fer de Mataró una marca amb un segell comercial important.
Aquesta serà la segona edició d'aquesta iniciativa (la primera es va fer el 14 d’octubre del 2017).