Imprimir aquesta pàgina

Mataró Camina per l'Alzheimer bat el seus propis rècords

En total va aconseguir recaptar 25.248 euros per a millorar la vida dels pacients de la malaltia i les seves famílies

Acte final Mataró Camina per l'Alzheimer

Mataró Camina per l'Alzheimer" ha aconseguit aquest 2018 un nou record d'inscrits i de recaptació. Així es va donar a conèixer durant el Sopar Solidari Mataró Camina d'aquest passat dissabte a l'Hotel Atenea Port. En total es van recaptar 25.248 euros, 7000 més que l'any passat i s'hi van inscriure 5060 persones. Durant el sopar, el president de  l'entitat "Mataró Camina", Juan Antonio Ciller, organitzadora de la caminada, va fer el lliurament del xec a la presidenta de  l’Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer Senyora maria Àngels Fradera.

 Els diners aniran adreçats a millorar la qualitat de vida dels pacients que pateixen aquesta malaltia i a les seves famílies.

A l'acte van assistir el alcalde de Mataró, membres de las entitats organitzatives i representants dels diferents col·laboradors i centres cívics y un centenar de voluntaris presents al acte de entrega.

 

Acte final Mataró Camina per l'Alzheimer

Al tancar l’acte David Bote va agrair al voluntariat i a Mataró Camina l'esforç realitzat i la solidaritat de tots els participants i destacar l'espiri't solidari de la nostre Ciutat pionera amb cantitat de caminades solidàries.