L'Ajuntament contracta 58 persones en situació d'atur

Els contractes s'emmarquen en els programes Treball als Barris 2017 i Foment de l'Ocupació Local 2018 i tindran una duració de 3 i 6 mesos

 

Ajuntament Mataró

 

 

L’Ajuntament de Mataró ha contractat 58 persones en situació d’atur en el marc del programa Treball als Barris 2017 i del programa de Foment de l’Ocupació Local 2018, subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i la Diputació de Barcelona. Els dos programes tenen l’objectiu d’inserir en l’àmbit laboral a persones en atur, prioritzant els col·lectius amb més dificultats d’accés al mercat laboral i aquells qui tinguin una socioeconòmica més desfavorable.

En el procés de selecció han participat més de 300 persones candidates, tot i que s’ha contactat amb més d’un miler. Les persones han estat derivades per l’Oficina de Treball del Servei d'Ocupació de Catalunya i reunien els requisits de trobar-se inscrites en les oficines del SOC en situació d’atur.

Treball en els diversos departaments municipals

Les persones contractades treballaran en diversos departaments municipals, desenvolupant diferents tasques, com poden ser les campanyes d’informació sobre civisme i medi ambient, el manteniment de places i jardins, el treball comunitari en els barris de Cerdanyola, Rocafonda i El Palau, o la pintura d’escoles, entre d’altres.

Les persones seleccionades desenvoluparan la seva experiència laboral des de l’1 de juliol i fins al 31 de desembre. L’Ajuntament de Mataró els ha ofert contractes de 6 mesos en la major part dels casos, però en casos concrets relacionats amb feines d’estiu el contracte tindrà una duració de 3 mesos. La finalitat del treball de les persones contractades és la realització de treballs d’interès públic i de caràcter social.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: