Imprimir aquesta pàgina

La Plaça de les Tereses acollirà el dia 16 el segon ‘Mataró per Càritas’

Durant tot el dia hi haurà activitats per recaptar fons per l’entitat

El cartell de 'Mataró per Càritas'

Després de l’èxit de l’any passat, el pròxim dissabte 16 de novembre es repetirà la marató de cultura, activitats i concerts ‘Mataró per Càritas’. En aquesta segona edició, el marc escollit serà la Plaça de les Tereses on des de dos quarts de dotze del migdia fins a la nit hi haurà tot tipus d’activitats.


El segon ‘Marató per Càritas’ té com a eslògan ‘Ajuda’ns a ajudar’ i servirà per recaptar fons per a Càritas Interparroquial, una de les entitats del tercer sector amb més feina i implementació a la ciutat en temps de necessitats i penúries socials.

Programació variada

A benefici de Càritas hi haurà des d’una arrossada popular a 5 euros el plat i la beguda, a una gegantada, passant pels nombrosos concerts de grups com l’Agrupació Musical del Maresme, els Grallers de Mataró, Mestre d’Aixa, Partidaris, Marc Ràmia o Good time. També hi haurà teatre amb el personal de la Sala Cabanyes i actuació castellera amb els Passerells del TecnoCampus. Durant tot el dia hi haurà recollida d’aliments i joguines a més de venda de cava i polseres solidàries, i també estands informatius.