El Centre d’Informació i Recursos per a les Dones ofereix 5 tallers nous pel primer trimestre d’any

Les activitats es faran en diferents espais de la ciutat

El Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) ha posat en marxa les activitats que tindran lloc durant el primer trimestre de l’any. Es faran 5 tallers nous i 2 que continuen del trimestre passat. La novetat d’aquesta nova programació és que les activitats no se centralitzaran en l’espai del CIRD sinó que es faran en altres espais de la ciutat. Les activitats són gratuïtes i d’entrada lliure però cal fer inscripció prèvia perquè les places són limitades.  Entre altres, el CIRD proposa tallers d’expressió corporal o risoterapia i actes paral·lels com una exposició sobre Simone de Beauvoir.

Tallers

Teràpia GestaltDimecres 28 de gener de 19.30 a 20.30 hSeu de l’Associació de Veïns de Vista Alegre. Expressió corporal a través de la músicaDel 10 de febrer al 14 d’abril. Dimarts de 19 a 20.30 hCentre Cívic Rocafonda. Exposició: “Simone de Beauvoir, feminista i escriptora”Del 23 de febrer al 13 de març. CIRD (carrer de Blai Parera, 6). Taller ”Riure per viure: risoteràpia i autoestima”Del 3 de febrer al 3 de març. Dimarts de 18 a 20 hCIRD (carrer de Blai Parera, 6). Taller “Autoestima”Del 19 de febrer al 30 d’abril. Dijous de 10 a 12 h.CIRD (carrer de Blai Parera, 6).

Més informacióPer obtenir més informació dels diversos cursos, es pot trucar al 010, el Telèfon d'Atenció Ciutadana, consultar la web municipal o els tríptics disponibles als centres cívics, OFIAC, Piscina municipal, IMPEM, escoles d'adults, entitats de dones de la ciutat i al propi CIRD.