Els locals que hagin d’adaptar-se a la nova Llei del tabac rebran bonificacions

El consistori modifica l’ordenança fiscal de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres, per a fer efectiva la demanda que va fer CiU

Els propietaris d’establiments públics que reformin els seus locals per habilitar zones de fumadors, en compliment de la nova llei del tabac, gaudiran d’una bonificació del 95% de la quota de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO). El ple municipal de la passada setmana va aprovar provisionalment la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’ICIO, que dóna a aquest tipus de reformes la qualificació d’obres d’especial interès o utilitat, donat que suposen un benefici per a la salut pública. La modificació d’aquesta ordenança materialitza el compromís del ple municipal, que el passat gener va aprovar, a proposta de CiU, iniciar els tràmits per establir dita bonificació.

Els interessats hauran de presentar la petició de bonificació a l’ajuntament en el moment de sol·licitar la llicència d’obres. Aquesta bonificació només afectarà a les obres estrictament necessàries per habilitar les zones de fumadors. La bonificació només es concedirà a les peticions realitzades fins l’1 de setembre de 2006, quan finalitza el termini que la nova Llei del tabac estableix per realitzar les adaptacions dels establiments. La modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’ICIO ha de superar el tràmit d’exposició pública abans de la seva entrada en vigor.


El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: