Nous equipaments per l'Hospital de Mataró gràcies a una donació

El CsdM vol impulsar el mecenatge amb la societat i les empreses del Maresme, una iniciativa que comença amb la donació de 300.000 euros de la Fundació Nando & Elsa Peretti

Ciutat 2017, hospital de mataró

El Consorci Sanitari del Maresme vol ampliar les relacions de filantropia i mecenatge amb la societat i les empreses del Maresme, les quals estiguin interessades a dirigir la seva responsabilitat social al sector sanitari. Cal destacar que gràcies a una recent donació de 300.000 euros de la Fundació Nando & Elsa Peretti, l'Hospital de Mataró podrà adquirir nous equipaments: un aparell de radiologia digital d'última generació i una torre d'anestèsia.

Una conferència sobre captació de fons i mecenatge

Sota el lema 'Les institucions sanitàries necessiten mecenatge?', el dimarts 17 d'abril al matí tindrà lloc una conferència a càrrec de Glòria Garcia Castellví, experta en aquest àmbit i responsable de captació de fons i mecenatge de l'Obra Social de Sant Joan de Déu. Hi participaran també Josep Mañach i Ramon Cunillera, president i gerent, respectivament, del Consorci Sanitari del Maresme, Stefano Palumbo i Antonella Dantamaro, director i sotsdirectora de la Fundació Nando i Elsa Peretti, i Paolo Manzin, auditor intern de la Fundació. A més, també hi participaran en David Bote, alcalde de Mataró; Miquel Àngel Martínez, president del Consell Comarcal del Maresme, i Lluís Franch, gerent de la Regió Sanitària de Barcelona del Servei Català de la Salut.

La donació

La Fundació Nando & Elsa Peretti va néixer l'any 2000 amb la voluntat de fer realitat projectes solidaris de l'àmbit de l'educació, conservació del medi ambient, recerca mèdica, cultura i art a tot el món. En aquests anys ha col·laborat en més de 900 projectes a més de 80 països al voltant del món per un valor de 50 milions d'euros.