Imprimir aquesta pàgina

El PSC obre ronda de contactes

La formació liderada per David Bote afirma que "cal treballar per un govern de progrés"

Bote i la llista del PSC

La comissió executiva del PSC de Mataró s’ha reunit aquesta setmana per avaluar els resultats de les eleccions municipals i europees celebrades el passat 26 de maig. Segons han comunicat als mitjans, els socialistes han acordat "obrir una ronda de contactes amb totes les formacions polítiques del nou consistori".

La formació liderada per David Bote ha afirmat que són conscients que "el resultat comporta una gran responsabilitat, que és important tenir la mà estesa en tot moment i que cal treballar per un govern de progrés". En aquest sentit, el PSC pot optar a acords amb els 4 grups municipals restants que hi ha al consistori: ERC (que ja ha assegurat que es mantindrà a l'oposició), En Comú Podem Mataró, Junts x Mataró i Ciutadans. 

Tot i que podria governar en solitari, Bote està obert a pactes de govern amb l'objectiu de garantir la seva investidura, fixada per al pròxim 15 de juny, o per treballar amb més comoditat al llarg del seu mandat. 

A la nota de premsa, l'executiva del PSC Mataró també ha volgut deixar clara la valoració "molt positiva" que fan dels resultats electorals a les generals, les municipals i les europees.