Imprimir aquesta pàgina

13.500 persones inscrites als MOOC a distància

“Innotools: transforma tu idea de negocio en una propuesta de valor”, ha tingut un gran èxit d'acceptació

Ciutat 2014/2015 MOOC

El programa MOOC d’emprenedoria del TCM és un èxit absolut. El Mooc “Innotools: transforma tu idea de negocio en una propuesta de valor”, liderat per la professora Màrian Buil, de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus, ha acabat la tercera edició.

Més de 6.000 persones interessades en l’emprenedoria han pogut seguir, durant 6 setmanes, les indicacions, els materials audiovisuals i les activitats que es proposen en el MOOC per descobrir les eines del Canvas i de l’Emphaty Map En aquesta edició, l’exestudiant de Tecnocampus, Sara Jiménez, hi ha participat exemplificant els continguts del MOOC, setmana a setmana, amb el seu projecte empresarial Prometeo

D’altra banda, el MOOC impulsat per Xnergic “Robots y videojuegos en las aulas: Scratch y Arduino para profesores”, i reconegut per l’Àrea TAC, del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ha tancat també la segona edició, amb uns 7.000 inscrits. Han estat sis setmanes també per tenir les indicacions de com utilitzar el programa Scrath per crear videojocs i per manipular les plaques Arduino. La suma d’Scratch + Arduino permet possibilitats molt interessants, que es tradueixen, al final del MOOC, amb dissenys concrets per aplicar a les aules de primària i de secundària.

Sumant totes les edicions anteriors d’aquest programa, el TecnoCampus acumula 31.000 inscrits en aquests cursos massius oberts a distància. A partir de principi del 2015, s’obriran les inscripcions per a les properes edicions, que s’iniciaran al voltant del mes de març.