Imprimir aquesta pàgina

Dos centres escolars del Maresme guanyadors dels premis mSchool

El Col·legi Salesià Sant Antoni de Pàdua de Mataró va destacar amb el millor projecte en la categoria App Education, dins l'entrega de premis que es va celebrar a Barcelona

Guanyadors Col·legi Sant Antoni de Pàdua

Dues escoles del Maresme van rebre reconeixements durant l'entrega de premis mSchool que van tenir lloc a Barcelona el cap de setmana passat. Aquest és el cas del Col·legi Salesià Sant Antoni de Pàdua de Mataró i l'Escola El Cim de Teià. El certamen va premiar 24 projectes tecnològics escolars d'entre tots els que s'han realitzat al llarg del curs en els 1.800 centres educatius que hi han participat.

Una App que vol ajudar les persones amb Alzheimer

Dins la temàtica de Comunitats Sostenibles amb el projecte 'Be Your Mind', el Col·legi Salesià de Mataró va guanyar el certamen amb una aplicació mòbil amb l'objectiu d'ajudar les persones amb Alzheimer i els seus familiars. A través de jocs interactius, geolocalització i possibilitat d'emetre trucades d'emergència, l'App va destacar entre les diverses propostes. Un altre projecte de la mateixa escola, una app de moda anomenada 'Byow', ha rebut un dels premis a millor presentació.

Per la seva banda, l'Escola El Cim de Teià va ser premiada per un projecte emmarcat en la categoria Scratch Challenge anomenat 'Viatge interplanetari'. Mitjançant la programació lliure, el projecte desenvolupa històries interactives, jocs i animacions sota els temes dels viatges.