Imprimir aquesta pàgina

Un nou postgrau al TCM pretén impulsar futurs guionistes

Clack, la productora mataronina és l'encarregada de tirar endavant el Postgrau en Guió i Direcció d'Actors

Ciutat 2014/2015, TCM 1

Un nou postgrau aterrarà al Tecnocampus a finals del mes de novembre. La productora audio­visual mataronina Clack ha impulsat aquesta nova oferta formativa que pretén impulsar futurs guionistes.

El nou Postgrau en Guió i Direcció d'Actors comptarà amb professors d'alt nivell com els directors i guionistes Carlos Marqués-Marcet de 10.000km, Marcel Barrena de 100 Metros i Món Petit, Pau Subirós de La Plaga i el productor Sergi Moreno de 10.000Km i Caracremada, entre altres professionals.

Un curt per alumne

Un dels objectius d'aquest postgrau és que cada alumne pugui treballar en l'escriptura del guió d'un curtmetratge de ficció o documental amb l'acompanyament dels professionals. L'oportunitat per accedir a aquest postgrau encara és vigent, ja que la matrícula encara és oberta i es pot consultar tota la documentació i detalls a la web del mateix Tecnocampus.

Cap al món professional

Una de les finalitats d'aquest postgrau és obrir les portes al món laboral als alumnes d'aquest cur. És per això que ja es preveu un concurs de guió cap a final de curs on, el projecte guanyador, tindrà l'oportunitat de seguir treballant en el seu projecte dins d'una productora professional, Inicia Films, durant 6 mesos.

De la mateixa manera, des de Clack Audiovisual, es plantegen altres possibilitats per fer accedir els estudiants al mercat audiovisual. És per això que, a més a més de comptar amb grans professionals del sector com a professorat, es vol intimar amb la realitat del sector i freqüentar la possibilitat de trobada amb altres experts i coneixedors d'aquest món.

Aquest nou postgrau se suma als altres dotze que ja oferia el centre d'estudis del Tecnocampus amb la voluntat de seguir creixent en oferta formativa.