Una campanya de descomptes vol potenciar el comerç a la plaça de Cuba

El passat dijous va començar la campanya ‘dijous grocs’ que ofereix ofertes comercials cada dijous en aquelles parades que participin a la campanya

Per tal de dinamitzar el comerç a la Plaça de Cuba el passat dijous es va començar una campanya batejada amb el nom de “dijous grocs”. A partir del passat dijous 7, dia en que es va posar en marxa l’activitat, cada dijous les parades oferiran descomptes especials als seus clients.

En la iniciativa hi participen una trentena de parades adherides a l’Associació de Venedors del mercat, que podran ser fàcilment identificades pels clients ja que els seus venedors aniran vestits amb davantals de color groc. A més, aquells productes que estiguin en ofertes també estaran identificats com a “preu groc”.

Amb aquesta iniciativa l’Associació de venedors del mercat de la plaça de Cuba se suma a les línies d’actuació preses per altres mercats de Catalunya, i que ara ha decidit adoptar l’associació, juntament amb el suport de l’IMPEM, dins del pla d’actuació per la dinamització del mercat de la Plaça de Cuba.