Carta de presentació

Olga Lorente Valero. Psicòloga Sòciolaboral. Article d'opinió

Blocs, Enfeina't-carta de presentació

Sentim a parlar molt de la carta de presentació, però què es? Com s'ha modernitzat aquesta eina? Es necessària?


Sempre he cregut que de la mateixa manera que un currículum es la via que te una empresa per decidir si ens entrevista, crec que una carta de presentació es la via que te per decidir si es mira el nostre currículum o no.
D'aquí la importància, de:

  • Que siguin personalitzades ( no val la mateixa per a tothom, oi que no utilitzem el mateix llenguatge ni les mateixes formes amb tothom ? doncs alhora de dirigir nos a una empresa tampoc ho podem fer de forma indiscriminada
  • Deixar clar el motiu del enviament “ en motiu de l anunci publicat a XXX en data XX en que ofertaven un lloc de treball…” ; “ em dirigeixo a vostres degut a que tinc experiència en el sector on desenvolupen la seva tasca…”
  • Curta , clara i concisa.. nomes volem deixar clar qui som i perquè els escrivim, no cal explicar tot el nostre currículum

Tan a la xarxa, com als nostres serveis locals d’ocupació trobareu models que us poden orientar.

Reviseu-la sempre abans d enviar, evidentment es vàlid tenir una carta model i anar la canviant en petites coses però no seria el primer cop que algú envia una carta amb un destinatari diferent…

Parlar de cartes de presentació quan enviem mails potser no seria correcte, al mail adjuntem el cv però la carta no cal adjuntar la, copiem el text al cos del missatge i a enviar!

Olga Lorente Valero

Psicòloga Sòcio-laboral  Núm. 13893
olgalorentevalero@gmail.com

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: