Ajudes psíquiques

Un món feliç sense cap obstacle no ha existit mai, ni existeix, ni existirà.

Blocs, apunts psicologics-ajudes psicologiques
Naixement. Dificultats, obstacles, problemes, alteracions, trastorns, malaltia. Mort. Així és la vida. Una dinàmica de forces oposades en l'estructura psíquica que es fa en la relació.


Qui cregui que la vida normaleta és una tarifa plana, un camí pla, viu en el si matern. Un món feliç sense cap obstacle no ha existit mai, ni existeix, ni existirà. No hem d'engendrar falses esperances. Ni problematitzar les dificultats i obstacles.Tampoc hem de patologitzar els problemes i les alteracions emocionals.

Els trastorns o alteracions, com les malalties emocionals-mentals, no es resolen només amb psicofàrmacs; dic només!! Benvinguts, però no fer un "abús". Convindrà demanar orientació psíquica. Un tractament curt, regular o llarg. Sempre contemplar la TOTALITAT DE L'ÉSSER HUMÀ: PSICOLOGIA INTEGRAL.

A més a més, hi ha els recursos humans propis. Una elaboració al llarg de la vida des del naixement. Tasca no fàcil perquè estem immersos en una societat desballestada o desguitarrada (desficiada). La societat nodreix més la competitivitat que la cooperativitat. Les dues són necessàries.

Les orientacions psíquiques actuals s'orienten en veure com funcionen les relacions humanes, interiors i exteriors. Si l'ésser humà és relacional, les dificultats venen quan les relacions no funcionen. L'ajut ha de consistir a restablir-les. Important l'entorn: Família i escola. Treball i societat. Economia i capital. La parella (ell i ella/ell i ell/ella i ella).

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: