Salut mental

Jaume Patuel i Puig.Psicòleg-psicoterapeuta

Internet és un eina ja universal. I una eina que dóna molta informació.Doncs bé, una d’aquestes informacions és sobre la Comunitat Terapèutica del Maresme (CTdM) que ha obert el seu web per tal de donar a conèixer la tasca que fa i sobretot la prevenció de les alteracions mentals (o malalties mentals).www.salutmental.catL’espai sobre salut mental del Maresme vol mentalitzar a les persones per tal de saber comprendre, acompanyar, ajudar les persones que pateixen alteracions psíquiques tant lleus com greus. Per això la CTdM vol ser una eina important per a informar, divulgar, explicar, potenciar, oferir, denunciar, facilitar, promoure i obrir. Tots aquests verbs són l’acció d’aquesta entitat.                     Com bé diu la CTdM, hom ha de lluitar contra mites i prejudicis sobre les alteracions greus (malalties mentals) que l’ésser humà pateix i, en conseqüència, també fa patir als del seu entorn.  Ja és prou coneguda la data que una persona sobre quatre (1/4) alguna vegada patirà alguna alteració o trastorn mental. Per això, la CTdM vol ser un instrument més per afavorir la qualitat de vida de les persones amb dificultats mentals.Un dels prejudicis és l’estigma que crea l’exclusió social. Cal fer un esforç per la inclusió. Aquesta inclusió comença per incloure dins la nostra psique o ment que el malalt mental és una persona digna de ser respectada.  Ens hem de felicitar per aquesta tasca de COMUNITAT TERAPÈUTICA DEL MARESME.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: